تبلیغات
خونه اینجاست ساده اما صمیمی - کشک بادمجان
خونه اینجاست ساده اما صمیمی




امروز  کشک بادمجان درست کردم عکس ها و دستور پختشو برای شمام گزاشتم امیدوارم شما هم درست کنین و با یکم پیاز و سبزی نوش جان نمایید طرز پخت در ادامه مطلب...



مواد لازم برای 5 نفر :

یک کیلو بادمجان

یک عدد پیاز متوسط

چهار حبه سیر

کشک ساییده شده دو لیوان

ادویه:

نعناع دوقاشق غذا خوری

زردچوبه نصف قاشق غذا خوری

فلفل سیاه نصف قاشق غذا خوری

طرز پخت:

ابتدا بادمجان رو پوست گرفته حلقه حلقه کرده یا به قطعات کوچکتر تقسیم میکنیم بعد مقداری نمک میزنیم و میزاریم مدت بیست دقیقه با نمک بمونه تا تلخی بادمجان از بین بره و در ضمن کمی بادمجان نرم بشه تا راحت تر بتونیم سرخ کنیم بعد بادمجان را خوب سرخ میکنیم



بعد از سرخ کردن بادمجان ان را از روغن کشیده پیاز را داخل ماهیتابه ریخته و میگذاریم خوب سرخ شود



بعد از اینکه پیاز ها طلایی رنگ شد سیر های حلقه حلقه شده را به ان اضافه میکنیم(نکته:دلیل اضافه نکردن پیاز و سیر با هم اینه که سیر زودتر از پیاز سرخ میشه و امکان داره تلخ مزه بشه)





بعد از سرخ شدن سیر بادمجان ها رو دوباره به سیر و پیاز اضافه میکنیم و مقداری هم میزنیم تا بادمجان مزه سیر رو به خودش بگیره حالا وسط ماهیتابه رو خالی میکنیم تا روغن جمع بشه و مخلوط نعناع زردچوبه و فلفل رو بهش اضافه میکنیم




در پایان کشک را که با مقداری اب رقیق کردیم به مخلوط اضافه میکنیم و هم میزنیم تا داغ بشه و غذای ما جا بیفته امیدوارم از این غذا خوشتون اومده باشه



در پایان با سبزی و نون سنگک نوش جان کنید


نوشته شده در دوشنبه 30 خرداد 1390 ساعت 11:39 ق.ظ توسط همسرت ... نظرات |



قالب جدید وبلاگ پیچك دات نت